Susann Larsson

Susann Larsson

Foto: Daniella Witte

Jag heter Susann Larsson och jobbar som inredare/stylist och frilansskribent.

Ursprungligen är jag utbildad civilekonom och jobbade under femton år som controller men valde sedan att satsa på min stora passion inredning. Jag startade företaget Purple Area AB där jag till en början inredde, främst åt olika företag men även åt en och annan privatperson. Samtidigt började jag blogga under samma namn.

Under ett och ett halvt år skrev jag SvD:s inredningsblogg och bloggen Hemma med Susann för Sydsvenskan. Därefter var jag under tre år redaktör för Metro Bostad i Malmö, ett fantastiskt spännande uppdrag.

Efter mina år som redaktör blev det naturligt att fortsätta skriva, så nu frilansar jag som skribent för dagspress och inredningsmagasin. Jag gör både hemma hos-reportage och trädgårdsreportage men skriver också mindre artiklar om inredning, design, trender och resor. Dyker det upp ett utmanande inredningsprojekt tar jag gärna mig an det också. Under fliken ”mina uppdrag” har jag samlat några exempel på vad jag gör och har gjort genom åren.

Välkommen till min hemsida och bloggen, som fyller tretton år i år!

Namnet Purple Area… kommer av den rosalila färg som var min favorit när jag började blogga, men också av att färgen lila, enligt gammal symbolik står för något som är ”pompöst och märkvärdigt” vilket jag tyckte passade bra in på en blogg där man tipsar och förstår sig på. Alltså på något sätt gör sig lite märkvärdig.

Purple Area AB

Åkervägen 6,

234 34 Lomma