Möbler med bollkänsla från Pid

Vill du få den rätta avslappnande känslan så finns det lite annorlunda och kul möbler på Pid.se. Här ’Feel’ i blått, kanske för den som blivit lite avundsjuk när ungarna hoppat i bollhavet på McDonalds eller en cool ’Placentero’ i svart och vitt. Visst ser de fantastiskt sköna ut!

6 Kommentarer
 1. cleo
  cleo says:

  Placenteron är en av mina absoluta favoriter! Jag vill ha en röd. Har berättat för min sambo att den står på min önskelista til jultomten, men han bara skrattar! 😉

  Svara
 2. jeanette
  jeanette says:

  Såå häftig möbel, pid.se har nog dom snyggast möblerna jag sett, sånt som jag inte sett på andra ställen, annars tycker jag alltid det är samma prylar överallt.

  Svara
 3. Ibricah@gmail.com
  Ibricah@gmail.com says:

  Hej..
  Jag skulle viljat köpa fåtöljen från den hemsidan men det står ingenstans att man kan beställa..
  Är det nån som vet var man kan beställa en sånt svartvita fåtöljen..
  Hör snälla av är om nån vet var man kan beställa..
  Min email är ibricah@gmail.com
  Tack

  Svara
  • Susann Larsson
   Susann Larsson says:

   Det är ju rätt länge sen jag skrev om den här fåtöljen. Närmare sexton år sedan, så antagligen finns i produktion längre. Du kan ju prova retrobutiker och liknande ställen, den kan ju dyka upp där. Lycka till!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.