Möbler med bollkänsla från Pid

Vill du få den rätta avslappnande känslan så finns det lite annorlunda och kul möbler på Pid.se. Här ’Feel’ i blått, kanske för den som blivit lite avundsjuk när ungarna hoppat i bollhavet på McDonalds eller en cool ’Placentero’ i svart och vitt. Visst ser de fantastiskt sköna ut!

4 Kommentarer
 1. cleo
  cleo says:

  Placenteron är en av mina absoluta favoriter! Jag vill ha en röd. Har berättat för min sambo att den står på min önskelista til jultomten, men han bara skrattar! 😉

  Svara
 2. jeanette
  jeanette says:

  Såå häftig möbel, pid.se har nog dom snyggast möblerna jag sett, sånt som jag inte sett på andra ställen, annars tycker jag alltid det är samma prylar överallt.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.