De stora designföretagen forts..

Jag tänkte fortsätta med Morosobilden som utgångspunkt och ge exempel på hur man skulle kunna göra något liknande.

För att få rätt grund så ska ju helst golvet och minst en vägg målas svart tex väggfärg Alcro lakrits. Det kan ju kännas lite drastiskt men ger rätt effekt. Är man lite mer försiktig eller rummet är väldigt litet eller mörkt kanske det räcker med en vägg och kanske en svart matta.

Bolia har en jättesnygg modulsoffa som heter Orlando Jill. I denna serie kan man välja bara en ryggmodul och få en liknande armstödslös fåtölj som på Morosobilden. Det kan däremot ibland vara svårt att hitta knalliga färger på lågprisföretag som inte ger en möjlighet att själv välja tyg. I det här fallet fick det bli en grön istället för gul. Vill man absolut få in gult kanske det är bättre att sätta denna färgen i någon annan detalj. Fortsättning följer… (Den observante ser att jag ändrat lite här, sorry ibland går det lite för snabbt och annat kommer emellan)

3 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Oj ja det kan verkligen bli häftigt med riktigt mörka och starka kontraster men när man står där med penseln själv är det ju lätt att man blir lite skakis =)

  Svara
 2. LoX
  LoX says:

  Kul idé att göra en egen tolkning av ett möbelföretag.

  Alcro lakrits känns spännande, men åh så mycket ångest jag skulle ha innan jag började att måla.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.