En jul i svart och vitt hos Nydahl

Idag tog jag en tur till Nydahl i Skanör. Jag blir alltid lika glad och inspirerad av denna härliga lilla butik där nästan allt går i svart eller vitt. Nu fanns det vackra vinter- och juldekorationer för både entrén och inomhus. Vackra skira vita blommor med dekorationer i mossa och mycket annat tjusigt. Klicka på bilderna om du vill få dem förstorade. Fotona är mina egna.

These images are from a shop I visited today in Skanör (Sweden) were the Christmas theme is in black and white. Beautiful isn’t it?

7 Kommentarer
 1. malo
  malo says:

  Nu vet jag ju inte om detta är en trädgårdsbutik men jag tycker i alla fall att det är så härligt med sådana som har ett liv även på vintern. Det finns så mycket då också – men det kräver kanske lite mer fantasi.

  Svara
 2. annkierix
  annkierix says:

  Hej!
  jag kan inte låta bli att gå in på din sida titt som tätt..och varje gång blir jag hänförd..vackrare och vackrare..underbara bilder från Skanör…dit skulle jag vilja åka!!! .
  kram A-C

  Svara
 3. Hemmarikets Charlotte
  Hemmarikets Charlotte says:

  Vilken härlig butik! Jag skulle själv vilja ha butik någon gång och då skulle den definitivt få se ut såhär!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.