Finland Selected by Formex

Mer från Formex… den här gången hade man tagit fram ett nytt koncept som man kallade för ’Selected by Formex’. Genom den här utställningen ville Formex lyfta fram sina nordiska grannländers design. Först ut blev Finland och designföremålen är handplockade av Stefan Nilsson från Trendgruppen. I pressmeddelandet för ’Finland Selected by Formex’ stod det så här:

– Finland kokar av spännande, ny design, säger Stefan Nilsson. Finsk design handlar om ärlighet, att vara sig själv och lite jävlar anamma. Sisu helt enkelt. Det blir mycket trä och naturliga material.

Och så här såg det ut.7 Kommentarer
 1. jenny
  jenny says:

  Hallå!

  Hoppas ditt Formexbesök också var super precis som mitt. Det var som alltid galet mkt att se så man blir helt matt… Det var kul att träffa dig på mötet, hoppas det blir mer sådant! Jag gjorde ett litet inlägg idag och länkade till dig, tjika här om du vill se: http://www.hemtrender.blogg.se.

  Ha en skön vecka /Jenny

  Svara
 2. minsysterochjag
  minsysterochjag says:

  Hejsan!
  Spenderade själv gårdagen på Formex och stannade precis som du vid Selected by Formex. Men inte såg jag allt det läckra som dina fina bilder fångade! Konstigt, men bra.
  Hanna

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.