God Jul

Alla underbara läsare, alla ni som är otroligt flitiga att ge kommentarer, alla som har skickat sms med god jul hälsning och alla ni som mailat eller skickat julkort – jag önskar er allihop – en riktigt God Jul!!

Några bilder på mitt kök lugnet före stormen, för nu ska här snart lagas mat och kokas knäck och… Idag har jag sprungit omkring med ett fat kuddmossa och några julrosor. Var passar dem bäst, på bordet, i köket, vid soffan ? – helt idiotiskt speciellt när man redan har massor av annat man behöver fixa innan julafton. Ibland försvinner på något underligt sätt praktiska jag med min planeringslista och så börjar jag med sånt här trams istället.

19 Kommentarer
 1. pudelflicka
  pudelflicka says:

  Hej, Tittar in varje gång du lägger ut ett inlägg och vill si att jag tycker om din blogg och fått många kreativa impulser. Tycker om ditt kök och din rena enkla dekoration.
  God jul och gott nytt år.
  Hälsningar från Hedvig

  Svara
 2. Proforma - Irene
  Proforma - Irene says:

  Precis så är jag också! Kan lägga mycket mer tid på det som jag kan ta senare och så blir det helt fel i planeringen… och stressigt!
  Himla snyggt blev ditt fat i alla fall!
  God Jul
  Irene

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.