5 Kommentarer
 1. Malin
  Malin says:

  Måste ha iris! Skönt att du är nöjd med dina Heavenly Blue – eftersom jag siktat in mig på sådana. Bra att de trivs i Skåneland. 🙂

  Svara
 2. Proforma - Irene
  Proforma - Irene says:

  Så vackra! Tyvärr så är det så kort blomningstid och sedan är dom bara tråkiga. Jag hade två jättestora plantor… enorma… som jag slängde, blev så trött på dom! Är man klok eller…? 🙂 Kunde sparat en lite bit i alla fall…

  Svara
 3. Pethra på Design och Inredningsbloggen
  Pethra på Design och Inredningsbloggen says:

  Det är en aav mina favoritblommor och det är så tacksamt att de sprider sig och man kan dela dem och sätta på olika ställen i trädgården. Våra har inte slagit ut än, men idag såg jag att några vallmo slagit ut. Det var bakom hundgården, där ingen ser dem, så jag plockade in dem och njuter av dem här inne nu. Visst är det härligt nu med alla blommor som kommer. Syrener, lupiner, iris, vallmo och snart pioner. Underbart!

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Malin, ja hos mig trivs dem jättebra, tror jag har delat plantorna 3 gånger de senaste 5 åren.
  Irene, nej man måste klippa bort blomställningen och hela stjälken efteråt annars ser de som du säger skräpiga ut. Men jag gillar själva gräsruggen efter att de har blommat.
  Sny Design, ja det vill jag inte missa, känner att jag har lite vinnarskalle kvar 🙂
  Pethra, det är just det jag gillar med dem här, att man kan dela dem och föröka. Känns inte så farligt att klippa och ta in om man har riktigt mycket. Visst är det underbart just nu, kanske den bästa tiden rent av.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.