Hotell Avalon

Jag har precis kommit hem från bloggträffen i Göteborg som ni kanske läst om på fler bloggar. Blir väl en risk att alla bloggar om det här nu, men det var så otroligt kul och så mycket härlig inspiration att man inte kan låta bli. Den här träffen som kallades för Formforum var ett arrangemang som anordnades av Frida på Trendenser, Stefan på Trendgruppen och kommunikationsbyrån Milk. Vi var ett litet gäng från Skåne som samåkte till Göteborg. Det var Jannice på bloggen Simplicity, Living Like Linda och Room by Sofie. Kika gärna in på deras bloggar också. Bilder från det häftiga designhotellet Avalon i Göteborg. Bilderna är mina egna.


9 Kommentarer
 1. anna-karin
  anna-karin says:

  Jag säger som Sandra även om jag fick knata hem och sova 🙂

  Det var verkligen jätteroligt att få träffa kvinnan bakom bloggarna och jag hoppas det blir fler tillfällen till det. Kram!

  Svara
 2. Proforma - Irene
  Proforma - Irene says:

  Fantastisk söndag, hade gärna varit med på måndagen också! Så kul att få träffa dig Susann och vad kul att du visar bilder från hotellet, hade gärna övernattat där jag med!
  Åt du upp chokladen? 🙂

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Jannice, kul att du gillar det, inte körde jag väl på er?
  Anna, mm en sådan har jag minsann, min enda Manolo Blahnik.
  Sandra, kul att träffa dig också.
  Anna-Karin, jättekul att träffa dig också, visst blir det lite annorlunda nu när man träffats.
  Linda P, vi måste absolut träffas igen, vi hade så jättekul i bilen. Det kändes inte som om det var första gången vi träffades.
  Irene, det var så kul att träffa dig, en av de flitigaste surfarna, och kommentatörerna på den här bloggen. Chokladen – självklart åt jag upp den, kanongod!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.