Hotell Espléndido på Mallorca

Under mitt lilla bloggbreak i helgen åkte jag och familjen en snabbtur till Mallorca. Där var vackert och fantastiskt som alltid, men jag tänkte inte tråka ut er med resebilder. Däremot tycker jag det är lite kul att visa lite hotellbilder. Det här heter ’Espléndido’ och är ett svensktägt hotell, systerhotell till det mer omskrivna ’Portixol’. Jag tyckte om både hotellet och orten Sôller och Port de Sôller som jag tyckte var riktigt fint med höga berg runtomkring. Framförallt kändes det inte så turistigt. Mina egna bilder.

During my ’blog break’ I took to Mallorca and stayed at this hotel ’Espléndido’. Great hotel and also a beautiful place – Sôller and Port de Sôller. The images are my own.
5 Kommentarer
 1. Designdrömmar
  Designdrömmar says:

  Håller med om att dessa två hotell är fina. Var på Mallorca senast i augusti 2006 och bodde på just dessa två hotell. Gillade Esplendido bäst för den supersköna helheten, Puro är betydligt mer fest men jätteläcket.
  Hälsningar Åsa

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Snusan, jo det var riktigt mysigt också.
  Anncha, tack, som tur är har vi lite värme här också nu.
  Anna, ja varför inte, det låter ju mysigt.
  Designdrömmar, håller med dig, där är en viss skillnad, Esplendido känns lite mer familjehotell. Skönt, avslappnat och lite familjärt.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.