I juli bloggar jag bara på SvD

Nu i juli tänkte jag ta lite semester och låta Purple Area vila lite. Tror att det kan vara lite hälsosamt att byta ut kontorsstolen mot solstolen. Tänkte att mitt bleka ansikte skulle få lite sol och frisk luft. Hoppas bara det underbara vädret håller i sig. Men helt utan bloggning blir det inte för…

Bloggen på SvD rullar på som vanligt från torsdag-måndag hela sommaren. Kika gärna in där!

Kolla gärna också in min lista ’Great blogs’ längst ned i högermarginalen, där finns massor av bra inredningsbloggar från hela världen. De listas i tidsordning efter vem som senast gjorde ett inlägg. Så det är bara att surfa runt!

Jag hoppas att ni alla får en toppenskön sommar och att ni kommer tillbaka i augusti igen!!

16 Kommentarer
 1. Linda
  Linda says:

  O-no!! Dina inlägg kollas med stor nyfikenhet varje morgon. Hrm, jag får försöka klara mig 😉 Önskar dig en riktigt härlig ledighet! 🙂

  Svara
 2. KINHA
  KINHA says:

  Hi!
  I'm glad to visit a great blog. Smart posts and beautiful photos. I like to contact people, all over the world, by his blogs.Would you follow me,because I'm afraid to lost your blog?I'm waiting your visit. Thank's

  Svara
 3. Louise
  Louise says:

  Nu startar jag en ny blogg!

  Loppis Skattkammaren är en blogg om loppisar, antikt, inredning och en hel massa annat kul. Här tipsar jag om loppisar/butiker att besöka, skriver recensioner och visar foton från mina utflykter och fynd.

  En blogg som samlar bra, intressanta och trevliga ställen att besöka och inspireras av.

  Jag söker alltid nya saker att fota och skriva om!

  Vill du att jag besöker Din loppis/butik, har du ett spännande hem, eller har du gjort ett riktigt bra fynd. Kanske har Du besökt någon bra/dålig loppis.

  Kontakta mig så skriver jag om det.

  Med Vänlig Hälsning
  Louise Alexandersson

  tipsa gärna andra som kan vara intresserade

  http://loppisskattkammaren.blogspot.com/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.