Ja tack till reklam v 34

Ingen har väl missat att det är v 34 den nya IKEA katalogen ska dimpa ner i brevlådorna. Jag såg en rätt rolig annons i Sydsvenskan (antagligen går den i alla dagstidningar) där IKEA gjort små rutor som man kan sätta på brevlådan den här veckan. Det stod ’Ja tack till reklam’ på alla möjliga sätt och en liten undertext.. ’men bara v 34’. Spännande ska det hur som helst bli att se den nya katalogen, den röda miljön härunder gjorde mig lite nyfiken.

4 Kommentarer
  1. TooMuchInspiration
    TooMuchInspiration says:

    Jag känner mig väldigt busig. Jag knep åt mig två kataloger förra veckan då de delade ut den på stan. Och fick nu en i brevlådan. Men man kan inte få nog av Ikeakatalogen, så är det bara 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.