Jag är en snittblomsmissbrukare

Är du som jag tokig i att handla snittblommor. Jag älskar blomsteraffärer och handlar ofta snittblommor att fylla hemmet med. Problemet är att det kan bli ett rätt dyrt nöje. Lyckan är ju oftast ganska kort. Idag tänkte jag visa dagens inköp av krysantemum. (Bilderna är mina egna och tyvärr inte av bästa kvalitet)

5 Kommentarer
 1. Maria
  Maria says:

  Jag jobbar i blomsteraffär, och jag kan ge dej ett tips! Om du ändå inte har stora buketter i vaser utan en eller annan snittblomma så föreslår jag att du köper färdiga buntar och plockar isär! Jag kan ju inte stå för hur kvaliteten är i alla blomsteraffärer, men där jag jobbar gör vi buketterna själva med snitt som vi säljer från kylen… Kolla att buntarna är fräscha genom att se hur botten på stjälkarna ser ut, är dom mörka eller nästan slemmiga så är det ett big nono… =)

  Svara
 2. Purple
  Purple says:

  Vilka bra tips – tack. Maria vad härligt med ett expertutlåtande. Ja, jag försöker göra just så, alltså köpa färdiga buntar. Tyvärr är det inte alltid de där stora vackra blommorna i de buntarna, men jag varierar. Jag har faktiskt inte tänkt på det där med att titta på stjälkarna – det ska jag absolut göra hädanefter. Sofie – jag hade ingen aning om att det ibland är billigare.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.