Djärv och udda blandning i vitt

Annorlunda blandning med med den hängande 60-tals stolen ’The Bubble’, industrilampor och rostfritt kök. I matrummet har man snirkliga lampor, glasbord och plexiglasstolar plus några enstaka indiska detaljer. Udda och djärv blandning som trots allt funkar rätt bra. Kanske är jag lite tråkig men personligen hade jag nog skippat snirkelirket i matrummet. Bilder från Shootfactory.


11 Kommentarer
 1. ela
  ela says:

  Väldigt snyggt. Sällan jag såg en så häftig helt rostfri kök. Och jag jobbar nu verkligen med rostfritt en hel del. Hälsningar / ela

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  SoF, det gick lite fort det där inlägget, blir så ibland.. tack för hjälpen!
  Doaquina, hello Brazil, happy that you found your way to my blog!
  Lena, visst är det fint med vitt.
  Irene, ja men visst blir det lite too much.
  Areyenna, ja det brukar bli fint.
  Elisabeth, jag tycker det är så jättesnyggt innan och sen kronan och ljusstakarna, där vänder det på något sätt. Vi svenskar är ju oftast lite mer återhållsamma.
  Lilla jag, kul att du gillar det.
  Ela, rostfritt är väl fint.

  Svara
 3. Anna - Balkongliv
  Anna - Balkongliv says:

  Väldigt coolt! Däremot går jag gärna mot strömmen och gillar det snirkliga, även om jag nog hade nöjt med mig EN snirkel: kandelabern ELLER spegeln ELLER ljuskronan. Jag tycker att det blir lite ointressant annars, utan kontraster. Lite för lättköpt, på nåt sätt (om än säkert väldigt dyrköpt…) 😉

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.