9 Kommentarer
 1. sinnlighet
  sinnlighet says:

  Ville bara in på en snabbvisit och säga att…. bilderna som Du visar är utsökta!! MEN MEN MEN, julstök är det värsta jag vet, och jag råkade säga det på jobb idag. Det var som att släppa en bomb… Det är 'så heligt med julen' så man får vakta sin tunga.

  Eftersom jag sticker till Indien över julen så unnar jag mig att bara titta på alla sköna & sensuella julbilder, och hoppa över stöket!

  Måste också berätta att jag har en granne som nästan ramat in sitt hus med julbling, allt som har konturer i trädgården kläs in med blinkande slangar. Då känns det gött att vara 'tillfällig asket' och bara ha vanliga vita ljus, fladdrande i mina fönster!

  Tack för Din kommentar hos mig!

  Agneta

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.