Takvåning i Vasastan med gult i fokus

I den här takvåningen i Vasastan i Stockholm har man valt att blanda moderna möbler med en stor dos retro. Valet av en annorlunda färgskala med fokus på brunt och vitt men framförallt gult känns nytt och spännande. Lägenheten tillhör programledaren Victoria Dyring och bilderna kommer från ett reportage i Sköna Hem.

12 Kommentarer
 1. Proforma
  Proforma says:

  Det är så kul att se att allt kommer igen! Mitt första hem gick i brunt och gult… hela lägenheten. Inget jag kan tänka mig igen men för de yngre så är det nytt och fräscht…och jag tycker nog att det är lite snyggt ändå 🙂

  Svara
 2. Vera
  Vera says:

  Jag avskyr egentligen gult och har sagt ALDRIG mer sen jag väl slapp de gula hemska tapeterna från förra lägenheten. Men jag måste nog erkänna ändå att det där var supersnygga kombinationer med just gult!

  Svara
 3. AK/CanCan
  AK/CanCan says:

  Precis i prick, modernt, tidlöst och ändå uppdaterat.. och personligt!
  Är själv sugen på att lyfta vissa av våra vita väggar till något mer mustigt.Vi har flyttat till skåne- Ystad ett föredetta församlingshem/ skola- tackolov nyrenoverad – snyggt gjord sådan! Här kan vi njuta av att ta god tid på oss med våra planer för inredningen. Känner dock att nu kan jag börja ge mig på väggarna för att skapa lite mer hoomy känsla. Driver en butik i skolans före detta sal CanCan samt webbutiken http://www.cancaninterior.com

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  M, kul att du gillar det, jag blev också väldigt förtjust.
  Stratos, I know, it feels different doesnt it.
  Proforma, jag får också lite vibbar åt det hållet av just gult och brunt. Kök på 70-talet på något sätt, men jag ändrade mig helt när jag såg de här bilderna.
  Pethra, det är inte helt lätt att få det både snyggt och personligt.
  Marlene, the rugs must have taken some time to find. They look so perfect.
  Vera, förstår precis, har också alltid haft svårt för gult.
  AK, wow, vad det låter spännande och webbutiken ska jag absolut kolla in.
  Dolcechic, you gave me a big smile with those words.
  Sally, tack för flitigt kommenterande, det uppskattar jag.
  Sandra, ja visst är det, Sköna Hem har ibland ursnygga reportage.
  SNY Design, vad bra, trevlig helg du med!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.