Livet på en kudde

När jag var i Thailand blev jag fascinerad av de stora kuddar som man använde på stranden istället för solstolar. De såg ut ungefär som en Fatboy men var i galon som tålde väta. Dessa urläckra jättekuddar hade blivit perfekta på min terrass. Något liknande har danska Karmameju. Enligt deras nätsida ska de tåla regn men måste då stå och torka en stund efteråt.

6 Kommentarer
  1. Purple
    Purple says:

    Ja visst är det mysigt med kuddar, men jag är precis som du Hannele, tveksam till att de funkar i vårt klimat. Vissa somrar är ju regn och sol om vartannat. Jag tror att dessa kräver tak helt enkelt oavsett vad tillverkaren säger.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.