Något utöver det vanliga

Lägenhet på Strandvägen i Stockholm med underbar ljussättning och ett häftigt tornrum med inbyggd kuddhörna som verkligen är något ut över det vanliga. I vardagsrummet finns den coola soffan från Minotti som jag på den senaste tiden blivit otroligt förtjust i. Den här soffan är precis en sådan armstödslös sektions variant som jag skulle vilja ha i mitt eget vardagsrum om den bara inte varit så skrattretande dyr. Från reportaget ’Ljussatta Kontraster’ i Sköna Hem, fotograf Åke E:son Lindman.


8 Kommentarer
 1. Milla
  Milla says:

  Ja det var verkligen något speciellt…
  Men det är nog i trädgården i Limhamn jag hellre skulle ha suttit… så fint!
  Trevlig Valborg!

  Svara
 2. Proforma
  Proforma says:

  Tänk vad man kan göra med belysning egentligen! Läckert med tornet som är öppet så man ser himlen, där kan jag tänka mig att ligga och se på stjärnorna.
  Trevlig Valborg!

  VINN EN MENU ÖRTSTEGE, TÄVLA HOS PROFORMA!

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Milla, ja det blev lite ytterligheter kanske. Men jag tycker det är lite kul.
  Wilma, precis, hoppas du fick en trevlig valborg du med.
  Malin, det är ju lite udda, helt klart.
  Proforma, ja det kan jag med.
  Jammi, det var ett himla tävlande.
  Lindgren, ja det hoppas jag att du kan. Maila mig om det är något speciellt du är ute efter.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.