Asiatiskt igen..

Är tillbaka igen efter en veckas kul skidsemester och otroligt nog utan några brutna ben. Härligt men det känns som man har fått sin dos av kyla och snö för ett tag framåt. Jag kan inte säga att jag blev direkt avkopplad och utvilad efter den här veckan. Två små grabbar håller en i trim. Det var slalom, snowboard, scooter, hockey, bara miniskidor lyckades vi avstyra… behöver jag säga att det är skönt att var hemma igen.

Hann i alla fall med att läsa i Sköna Hem om ett reportage som de kallade för Scenografens passion. Det tillsammans med skid vm från Japan fick igång tankarna lite.

Stolen ’Pim Pim’ av John Kandell för Källemo känns som klippt och skuren för den här stilen. Fin att sätta t ex i en hall. Vackra små asiatiska skulpturer kan man hitta hos Olsson & Jensen Inredning.

’Superstructure’ av Björn Dahlström för David Design passar med sitt enkla grafiska uttryck bra in i en asiatiskinspirerad inredning. Bild från Designonline.

Den här mattan ’Segments’ från Kateha såg jag på möbelmässan. Den är stor, härlig och tjock.

5 Kommentarer
 1. puppan
  puppan says:

  Jag läste oxo det repotaget!! Pim-Pim var en otroligt fin stol!! Den skulle passa i vår hall tror jag! Om jag inte köper en från Kina.
  /puppan
  renovering.blogg.se

  Svara
 2. Purple
  Purple says:

  Oj då det var värst, men du vet allt är egentligen bara tänkt som inspiration. Kanske kan man få samma effekt med en rak kantig stol som målas röd.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.