Reportage om mitt hem i SvD

Som jag berättade för några veckor sedan så var SvD hemma och fotograferade hos mig. Nu lyckades jag tyvärr missa att berätta att reportaget var i Magasinet i lördags. Vet inte vad som tog åt mig, men nu ligger det ute på nätet och går att läsa på SvD:s websida. Det heter ’En dröm i betong’ – klicka här om du vill läsa! Bilden är en skärmdump.

13 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Har följt med din blogg länge nu och älskar att du lyfter fram minimalismen och det avskalat vackra, PurpleArea är helt enkelt min favoritblogg. Började skratta högt då jag nu tittade på bilderna av ert hus och insåg att det är det som jag letat de senaste ca tio åren! För ca tio år sedan var ni med i Hus&Hem, eller hur (kanske var det t.o.m. årets hus?)? Klippte då ut en bild av ert vardagsrum-kök och har med min man under alla år filat på en husritning med denna bild som huvudinspiration! Bitarna föll plötsligt på plats! 🙂

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Anna, vad kul att du gillar det!
  Sofie, kul att du gillar den blå mosaiken, ibland tröttnar jag på den själv, ibland gillar jag den igen. Ja det är upp och ner.
  Malin, tack vad kul det är med alla positiva kommentarer. Uppskattar det jättemycket!
  Skönt hemma, osvenskt – det har jag aldrig hört förut. Har inte ens tänkt på det, det var lite intressant.
  Sara, visst är det häftigt med betong, ja jag är helt frälst som du förstår.
  House of Jammi, tack för snälla ord, vad kul att du gillar mina färgklickar.
  Irene, vad kul, har vi samma smak kanske.
  Sandra, tack snälla du!
  Anonymous, åh, vad kul att du gillar bloggen, så kul att höra. Men oj, att någon kommer ihåg det gamla reportaget, vad festligt. Det är ju så många år sedan. Det året (1999) tog man ut 10 st vinnare, en årets-hus-vinnare och 9hederspristagare. Vi var en av hedrspristagarna. Att det gjort ett sådant intryck, underbart!

  Svara
 3. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Grattis Susann! Jag är själv en gammal mediatjej så det var så roligt att få läsa om ditt vackra hem! Sänglamporna är jätteläckra (berätta gärna var dom kommer ifrån) och trappan och köket är helt fantastiska! Och nu har jag också sett ditt badrum som ser ut som modellen att kopiera. Jag hejar på dig med flaggan i hand hela vägen från Seattle! Mon.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.