Residence har varit hemma hos mig

Idag har jag haft en väldigt rolig och trevlig dag. Tidningen Residence, närmare bestämt deras art director Staffan Frid och fotograf Peo Olsson, har varit hemma hos mig och fotograferat mitt hem. De har fotograferat allt tjugotusen gånger ur tiotusen vinklar, nej naturligtvis inte, men det blev många foton och intressanta diskussioner om inredning och vilka vinklar som blir bäst. Urkul! Det ska blir riktigt spännande att se hur bilderna och reportaget blir. Jag vet inte när det kommer, normalt brukar det ta ungefär ett år men jag fick en liten vink om att det kanske blir lite tidigare.

The swedish interior magazine Residence have been taking pictures at my home today. A lot of pictures in alla kind of angles. It was really exciting and I can’t wait to see them. I will let you know when it’s all published, hopefully soon.

13 Kommentarer
 1. Isabelle
  Isabelle says:

  Men åh så spännande! Förstår att det var intressant att se hur de arbetade och resonerade när de fotade. Tycker det är riktigt svårt att få till bra foton i hemmiljö. Du säger väl till sen när numret med reportaget från dig är med!? 🙂

  Svara
 2. puppan
  puppan says:

  Vad roligt!!Jag beundrar verkligen ditt öga för inredning. Residence presenterar ju bara riktigt schyssta hem så det skall bli jättespännande att läsa reportaget!!

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Hannele, ja lite pirrigt är det helt klart.
  Pethra, tack för ditt inlägg, jag uppskattar det jättemycket.
  Artefact, tack ja visst är det kul.
  Katten pejst, urkul helt klart, hoppas bara att det blir bra också.
  Pysselpinglan, jag lovar att hoja till.
  Isabelle, ja det är alltid kul att se hur de resonerar sig fram till olika vinklar. När det gäller sitt eget hem blir man tyvärr ofta lite hemmablind. Fick lära mig att man ska titta med ett öga för att se djupet i en bild. Själv har jag kört med att titta upp och ner men ett öga är ju enklare.
  Kix, ja det blir en lite nervös väntan.
  Charlotte, tack vad snäll du är, ja jag hoppas det blir bra, i så fall blir det bra reklam också.
  Puppan, tack snälla du, ja jag hoppas detta också blir fint.
  Mrs Malinski, absolut!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.