Retrosnyggt

Inredaren Sania Hedengrens hem i Stockholm flödar av ljus och glada färger. Riktigt retrosnyggt blir det med mixen av olika mönster och knalliga färger. Från Expressen.

The home of interior decorator Sania Hedengren is a retro mix of colours and pattern. Images from Expressen.


14 Kommentarer
 1. Linda
  Linda says:

  Jag är kanske både enkelspårig och förutsägbar, men det finns inte en chans i världen att jag skulle vilja ha det sådär hemma. Jag skulle inte ens trivas nämnvärt i den miljön, tänk vad olika man är. Tur det, hade varit trist annars 😉

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Linda, smaken är ju klart olika, och man behöver inte ha allt som man ser hemma. (Entrétaket ser ju snyggt ut.)
  Tjohalia, det har du rätt i, kanske man kan ha färgglatt som sin linje.

  Svara
 3. Linda
  Linda says:

  Nej, precis! I den här världen får man faktiskt plocka russinen ur kakan 🙂
  Vad roligt att du tycker det, som du vet var det ju några turer :)Jättetacksam för dina synpunkter i processen. Känns som ett bra beslut, även om det inte blir det mest praktiska entrétaket världen har skådat.

  Svara
 4. stay beautiful
  stay beautiful says:

  i love the white walls and the bright splashes of colour! i think it would be har to be in this place and not have a smile on your face! thanks for your comments by the way.. pleasure to have someone with wonderful taste like you give a few words! take care

  Svara
 5. Annika
  Annika says:

  Jag hoppade inte högt av lycka när jag såg det här reportaget – men det kan man ju å andra sidan inte göra jämt! 🙂 Jag är varken så färgglad eller så retroförtjust. Men jag gillar att hon har följt sin linje fullt ut och att hemmet verkar matcha hennes personlighet! Glad och färgstark!

  Svara
 6. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Stay beautiful, you just put a smile on my face.. thanks.
  Ashley, happy you like it.
  Annika, det här inlägget har verkligen varit antingen eller. Jag är ingen retromänniska själv, men jag kan precis som du poängterade uppskatta en fullföljd linje. Plus att det är annorlunda och färgstarkt.

  Svara
 7. Anonym
  Anonym says:

  Gillar dessa bilderna massor. Jag har dom själv i en mapp. :)Tycker det är coolt med det färgglada retrostuket. 🙂 Man blir glad av bilderna.
  Malin /Inspiration & desgn

  Svara
 8. malo
  malo says:

  Fint! Jättehärlig halltapet och tapeten bakom stänkskyddet också superfin. Snyggt med svarta spegeln mellan fönstren i vardagsrummet. Proffsigt med så mycket färger och mönster utan att det blir rörigt.Vilken pigg och glad post!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.