Shoppingrunda i Limhamn

På Järnvägsgatan i Limhamn i Malmö finns på en liten kort sträcka hela fyra inredningsbutiker. Alla har de sin speciella stil och inriktning. Har ni vägarna förbi Limhamn får ni inte missa de här. Här finns något för varje smak och stil.

Minjami är en otroligt häftig butik med ett sortiment som är en färgglad blandning av shabby chic, orientaliskt och kitsch. Butiken är numera nerlagd.

I den här butiken säljer också konstnären Mary Rouge sina annorlunda ryskfransk inspirerade verk. Det är otroligt detaljerade och välarbetade väskor, klot, krucifix, små hyllor, tavlor m m.

Inte långt därifrån ligger butiken Sprudla som har vad jag brukar kalla för dansk romantisk stil eller shabby chic, lite lantligt, lite antikt. Mycket fina badrumsaccessoarer, vackra detaljer, mycket ljus och lyktor. Den sista bilden här visar inte lyktor utan det är faktiskt fågelbord.Det ligger även en butik på den här gatan som har det häftiga namnet Mischmasch. De säljer ljuslyktor, kuddar och lite kul för barnrummet.På torget i Limhamn ligger även Trädgårdsrum. Kul butik med allt för trädgården. Butiken är numera nerlagd.
5 Kommentarer
 1. Maddan
  Maddan says:

  Hej, jag har tyvärr inte någon blogg, men läser flitigt…

  Vill bara informera om att Vilda kommer att flytta ut till Linnégatan i mitten på Mars om jag inte har fel för mig.

  Att flytta till Limhamn är ett av mina bättre beslut, inte minst för ovan nämnda butiker!

  Svara
 2. Purple
  Purple says:

  Helt rätt att Vilda ska flytta till större lokaler. Ska bli kul att se hur den nya butiken blir, det ska vad jag förstått bli lite mer möbler.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.