Simon&Tomas ger sig på typhus av Gert Wingårdh

Såg du Simon&Tomas igår? Deras uppgift var att inreda ett nybyggt hus ritat av Gert Wingårdh. Det är Arkitekthus som står för de här typhusen ritade av några av sveriges bästa arkitekter. Till hyfsade priser dessutom. Klicka in och läs mer om de spännande husen här. Så här blev Simon&Tomas lösning!

The interior decorator Simon & Tomas had a mission on television last night. It was to decorate this newbuilt house designed by Gert Wingårdh. It’s Arkitekthus that sells this kind of houses designed by some of the best architects in Sweden. So what do you think – did they succeed?10 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Jag brukar gilla deras grejer men detta blev jag inte alls förtjust i. Gillade inte det målade kvadraterna på spisväggen, matbordet eller de kantiga och fullkomligt livsfarliga marmorkuberna. Jag tycker inte att hemmet blev speciellt barnvänligt. Förvaring för leksaker och annat som en barnfamilj har i sitt vardagsrum saknas t ex helt.

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Tjohalia, väggdekoren i guld var lite kul.
  Evelyn, somna… så långt är jag med.
  Linda, tyvärr tycker jag nog också det, även om jag inte brukar såga någon, men bättre kan ni Simon&Tomas.
  Anonymous, håller med, jag tyckte att det föll på de där blåa kvadraterna. Sen behöver man inte göra allt så himla barnvänligt i ett sådant program. Det måste få vara lite show också – inte bara praktiskt.

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Birgi, det går ju alltid att måla om. Jag är mest fascinerad över hur de som äger huset klarar av att låta så positiva. Varför säger aldrig någon – nä fy vad fult!
  Lisen, vissa detaljer var helt ok, jag gillade också trädet och glasväggen, även om jag inte förstod funktionen med en glasvägg just där. Poängen med ett sånt hus är väl just öppenheten?

  Svara
 4. Anonym
  Anonym says:

  oavsett vad man tycker är det ju ingen större skada skedd – huset är ju så där lagom intressant.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.