Sistaminutentips

Springa runt och jaga julklappar kan vara kul om man vet vad man ska ha och tycker att man hittat precis rätt klapp för rätt person, men om man inte vet vad man kan köpa så kan det bli rena paniken. Speciellt med tanke på hur mycket folk det är i butikerna just nu. Jag brukar försöka att planera och tänka ut innan, ibland hjälper det. Här kommer lite sista minuten tips på julklappar i blandade prisklasser. Bilderna är hämtade från nätet men så här i sista veckan får man nog gå till en butik om man ska få tag i sakerna i tid. Detta är produkter som finns i de flesta större städer och nog går att hitta i hela Sverige.

Först ut är en söt kopp från Lagerhaus som passar bra till julfrukosten och även långt efter jul. Riktigt billig är den också, rena fyndet se Lagerhaus nätsida.
Till den frusne passar Klippans Yllefabriks härliga filtar. Den här heter ’Ranka’.

En klassiker som aldrig kan bli fel att ge bort är Margaretheskålen från Rosti. Finns i alla möjliga färger och storlekar.

Sist men inte minst är det alltid kul med böcker. Två av mina favoriter just nu. Tricia Guilds ’Mönster’ och ’Trädgårdens praktfulla primadonnor och stolta statister’ av Ulrika Grönlund och Cecilia Eklund. Se bokus.com.

6 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.