Små löjliga figuriner

Av någon anledning som jag inte riktigt förstår så har det blivit ’inne’ med sådana här löjliga små porslinsfiguriner. Jag har alltid tyckt att det hör hemma hos gamla tanter med små virkade dukar i fönsterkarmarna. Nej, nu har jag sett dem i flera reportage från de internationella inredningstidningarna och även på flera webshopar. Det är inte vilka små figurer som helst utan djurmotiv ska det vara. Jag kan i och för sig tänka mig att de skulle kunna passa i en inredning med mycket vintageinslag. Personligen är det just det jag gör i det här fallet – passar.

11 Kommentarer
 1. Vildängel
  Vildängel says:

  Allt passar ju inte alla och tur är väl det!? Har oxå lite svårt för det där med små prydnadssaker samlade överallt – men man ska ju aldrig säga aldrig så…. *s*

  Svara
 2. Emma
  Emma says:

  Jag vet inte jag. Jag har börjat samla på elefanter och det är jättefint. Men det får inte bli för mycket av det goda. En blandning av stilar i inredningen är det som tilltalar mig mest.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.