Snart höst i växthuset

Idag är den en sådan härlig dag här hos mig, 18 grader och strålande sol. Fortfarande sommar men man känner att hösten är på väg. Tänkte att jag skulle städa och fixa till mitt lilla växthus, men fick syn på min myrten och tänkte att jag skulle bara ta ett foto av det först. Jag fick ett nytt objektiv till kameran när jag fyllde år, ett 50 mm fast. Hur kul som helst att fota med, så jag har testat att ta bilder dels med mitt nya och sen bytt fram och tillbaka till mitt gamla standard zoom. Det blev en fotoövning istället så städa får jag göra en annan dag.

9 Kommentarer
 1. Jenny
  Jenny says:

  Hej !

  Under mina tre veckor praktik har jag vart med Frida och har där med vart med en del under namnebytet som nu har skett. http://trendenser.se/ är hennes nya namn så jag tänkte bara påminna om att länka om henne till detta.

  Titta gärna in på min blogg som jag har byggt upp med Fridas hjälp 🙂 tiokvadrat.blogg.se

  Hälsningar Jenny

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Irene, åh vad gullig du är, alltid lika positiv.
  Jenny, du har rätt, ska ta och ändra det på min bloglista.
  Anonymous, de är köpta på David Design i Malmö, men det är nog två år sedan.
  House of Jammi, ja foto är lite roligare, städning är mer ett nödvändigt ont.
  SNYDesign, tack vad snällt sagt.
  Anonymous, förlåt, jag har haft lite mycket den här veckan, men jag läser allt och svarar alltid på direkta frågor även om det ibland tar lite tid.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.