Stora jullådan framme igen

Den här helgen åkte stora jullådan fram och lite pyntande började. Ni som känner mig vet att när jag säger pyntande så betyder det i princip att jag lägger fram 3 julgranskulor på ett fat. Nja, kanske det blev några fler på mitt nya betongfat med glaskupa, men inte så många. Buddhan fick sällskap av några nya blockljus på ett fat. Tomtar och annat hamnade i barnens rum. Vet inte vad det är men jag tål inte se tomtar och röda kulor i år, så det mesta i de där lådorna fick tyvärr ligga kvar. Kör med silver och vitt numera. Granen inhandlades och pyntades med vita kulor och silvriga stjärnor plus lite festliga änglar som barnen pysslat ihop i skolan.

Julgransfoten kan jag förresten rekommendera, superbra om man har en lite större gran. Min är köpt för 12 år sedan, men de har en liknande på Design House Stockholm.

Läs om hur jag löste problemet med inköp av gran, på Sydsvenskan!

11 Kommentarer
 1. Pernilla
  Pernilla says:

  Fantastiskt vackert!Är oxå lite allergisk mot det röda…har alltid varit det, men har ibland fått ge vika för barnens skull…Betongfatet var otroligt vackert, var har du köpt det?
  Önskar dig en mysig jul!

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Lise-Lotte, det låter så fint, önskar att jag kunde besöka dig, men det får bli någon gång efter jul. God Jul!
  Pernilla, det är köpt i blomsteraffären Smultron & Tång, i Bjärred. Hoppas du också får en mysig jul!
  Huset på planen, kul att du gillar det!
  Henrick, Allt är toppen här, med dig också hoppas jag!
  Malin, kul att du gillar det, nej det är inte crazy direkt.
  Åpent hus, ja den är ny! God Jul, du med!
  Irene, den hittade jag här nere i Bjärred i en blomsterbutik. Önskar dig en god jul också!
  Jannice, tjingeling på dig också, kul att du gillar mina tappra försök. Hoppas du får en skön jul!
  Jenny, stor kram till dig med, och en God Jul!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.