Tyska Elle Decoration ger tips med industristuk

Gillar man inredning med lite industrikänsla så ska man definitivt snegla åt Tyskland där den här inredningsstilen är stor. I tyska Elle Decoration hittade jag ett reportage från ett hem som har en spännande lösning. I det här hemmet har man tagit in en snygg och klar grön färg och använt den på vissa detaljer. Köket har lackade skåp och kakelplattor i den här gröna nyansen och genom att dessutom sätta fyra stora gröna överdimensionerade lampor över matbordet har man fått en riktigt häftig effekt. I övrigt håller de sig till en enhetlig grund av vitt och trä, vilket jag tror är viktigt om man ska ta in grönt som annars lätt kan bli lite murrig.

3 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Dethär var snyggt =) Men i övrigt har vardagstyskarna ingen vidare smak om man frågar mig.. Har inte sett ett enda tyskt hem (i tv och i verkligheten) som jag gillar sen jag kom ner hit. Vet inte riktigt vad det är de gör, dom har ungefär samma inredninggrejor som vi men helskumma kombinationer =)

  Svara
 2. Purple
  Purple says:

  Välkommen jolla99, kollade just in bloggen med det helt underbara namnet ’bara ben på glenn hysén’.

  Johan, jag tänkte mest på inriktningen i inredningstidningarna samt utbudet av lampor m m. Jag tror du har rätt i övrigt att de har lite skum smak.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.