Underground mixat med söta mormorsdetaljer på Story Hotel

När jag var i Stockholm för att besöka Formex tänkte jag att jag skulle bo på något kul hotell. Valet föll på Story som är ett ganska nytt och lite hippt ställe. Det var en väldigt kul upplevelse, eftersom hotellet har en spännande och udda inredning. Betong, sammet, snirkliga vaser, gammaldags fåtöljer, planscher tapetserade på väggarna, graffiti m m. Totalen blev en märklig mix av mörk underground och gamla snirkliga och lite söta detaljer i mormorsstil. En balansgång att få ihop men jag tycker att de lyckats bra. Bilderna är mina egna.

I rummet hade man använt en gammal dörr med brevinkastet kvar som sänggavel. Väggarna såg råa och ofärdiga ut med gamla målningar och tapetrester. Bilden på sängen med en man med blått öga är ett kort där man ska skriva in sin utvärdering av vistelsen – ris och ros.


Innergården som jag upptäckte precis när jag skulle checka ut var en upplevelse i sig. Graffiti och planscher på väggarna blandat med snirkliga järnstolar som även de var graffitimålade.

8 Kommentarer
 1. Malin
  Malin says:

  Vilket coolt ställe! De ser verkligen ut att ha lyckats med att skapa något annorlund. Kul när hotellvistelsen blir en upplevelse och ett äventyr i sig. 🙂

  Svara
 2. Sara/Little Miss Fix It
  Sara/Little Miss Fix It says:

  Det ser verkligen ut som ett häftigt hotell! Du som bor i de södra regionerna, jag ska ner och jobba i Malmö i tre veckor och sista helgen tänkte jag åka över till Danmark (främst Köpenhamn tror jag), har du koll på något häftigt hotell där (förutom Fox)? Kommer du besöka Hem-mässan? Det hade varit kul att ses igen :-). Kram

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Sara, vad kul att du ska besöka mina breddgrader. Tyvärr kommer jag inte åka på Hem-mässan, men om du är i Malmö kan du väl höra av dig så kan vi kanske ta en fika! Hotell i Köpenhamn – har aldrig bott på hotell där, det ligger för nära, men du kan väl kolla in Square, Guldsmeden eller Front. Kanske kan de vara något.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.