Ursnygg dekoration hos Living Like Linda

Om det är någon som undrar vad jag och Linda pratat om i kommentarerna så är det alltså så här. När jag såg den här brickan på LivingLikeLinda fick jag ett riktigt habegär och sprang och köpte en likadan. Den känns så där läckert asiatisk i sin form, precis vad jag gillar. Först blev jag lite sur för hur duktiga de än är på Design House Stockholm så har de gjort en miss här. Faten passar inte till just den här brickan utan är avsedda till en mindre. Det blir ett mellanrum, som ser urdumt ut hos mig, men inte hos Linda. Så nu är jag på jakt efter dessa söta små vaser, ’Pebbles’ från Lindform för att fullända det hela. Bild av Kimme Persson.

6 Kommentarer
 1. Linda P
  Linda P says:

  Jag bara gissar att de finns hos O & G, har nåt svagt minne av det. Men på nätet finns de tex hos Cosas med 15% rabatt f.n. säger ryktet 🙂 Skynda fynda!

  Faten- ja brickorna finns ju i 3 strl så kanske faten är utformade efter den mellanstrl som jag har.. Hmmm…

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Iris, visst är det.
  Linda, får kolla där. Nej, de är utformade efter den minsta, den som tar en stor av dina eller 3 av de små. Du har ju också en lucka emellan, har du inte tänkt på det. I alla fall en miss vid designen, de borde ju passa alla brickorna, eller hur?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.