Susann Larsson

Susann Larsson

Inredare/skribent

Jag heter Susann Larsson och jobbar som inredare/stylist och frilansskribent. Det kanske kan låta som en märklig kombination men har sin förklaring…

Som utbildad civilekonom med en bakgrund som controller valde jag att efter femton år att satsa på min stora passion inredning. I mitt företag Purple Area AB började jag ursprungligen med att inreda, främst åt olika företag men även åt en och annan privatperson. Samtidigt började jag blogga under samma namn.

Under ett och ett halvt år skrev jag SvD:s inredningsblogg och bloggen Hemma med Susann för Sydsvenskan. Därefter var jag under tre år redaktör för Metro Bostad i Malmö, ett fantastiskt spännande uppdrag. Efter mina år som redaktör blev det naturligt att fortsätta skriva, så nu frilansar jag som skribent för dagspress och inredningsmagasin. Jag gör både hemma hos-reportage och skriver mindre artiklar om inredning, design och trender men också en del om trädgård och resor. Dyker det upp ett utmanande inredningsprojekt tar jag gärna mig an det också. Under fliken ”mina uppdrag” har jag samlat några exempel på vad jag gör och har gjort genom åren.

Välkommen till min nya hemsida och bloggen, som fyller tolv år i år!

Namnet Purple Area… kommer av den rosalila färg som var min favorit när jag började blogga, men också av att färgen lila, enligt gammal symbolik står för något som är ”pompöst och märkvärdigt” vilket jag tyckte passade bra in på en blogg där man tipsar och förstår sig på. Alltså på något sätt gör sig lite märkvärdig.

Purple Area AB

Åkervägen 6,

234 34 Lomma