Alcro Entré kan vara lösningen om du vill måla golvet

Kanske ni kommer ihåg att det varit en liten diskussion här på bloggen om hur man gör bäst om man vill ha målade golv. Nu har Alcro kommit med ett svar på det. Nu lanseras nämligen Alcro Entré, slitstark och vattenbaserad miljöanpassad färg. Färgen går att måla på både trä och betong och finns i vit och nickelgrå, men går att bryta i andra kulörer.

.
Såg att Pethra hann före som vanligt, men… jag har i alla fall en annan bild!
9 Kommentarer
 1. Marie A
  Marie A says:

  Har gått i valet och kvalet att måla/lasera min stavparkett i ek hemma? Omgivningen tycker det är att förstöra så vackra golv. Visst det kan jag hålla med om, men jag vill ha förändring. Undras om det går att slipa bort när jag tröttnar på målade golv? Efter ett tag måste det målade golvet se schaskigt ut kan jag tänka mig. Vad göra? Har någon ngt tips?
  /kram/M

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Lotta, ok.
  Malin, det passar så klart inte överallt.
  Linda, uteplats, tankarna är långt framme märker jag.
  Pethra, big smile to you too
  Marie, jag vill helst inte råda dig att måla på parkett, jag tycker också att det är synd, men jag vet ju inte hur det ser ut nu. Tänk bara på att alla golv inte går att slipa.
  Lilla jag, visst är den häftig?
  Gunilla, jag vågar inte svara på det du får prata med någon på Alcro.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.