Äntligen betonggolv

Ni som följer mig på instagram har kanske sett att vi nu äntligen fått golvet klart. Det blev lite rörigt eftersom det redan vid bredspacklingen sprack upp mellan våra två grundplattor (huset blev utbyggt för tio år sedan). Istället för att då lägga på det slutliga lagret betong som vi först tänkt, var vi tvungna att flyta allt först. Dessutom fick vi göra en specialskarv på det kritiska stället. Tur i oturen, nu hamnade golvet i rätt nivå och ingen sänkning alt nya socklar i köket behövdes. Det hela var inget konstigt egentligen men tog extra lång tid eftersom vi befann oss i semestertider. Lite bökigt bara. Men har man väntat i flera år på ett nytt golv, vad gör då några veckor till…

Räddare i nöden var Magnus på Flytgolv i Landskrona och slutfinishen med den sammetsmatta betongen står gotländska Designgolv för.

0540.jpg-0757_purplearea

Någon gång mitt under processen…

IMG_2367_purplearea

Min arbetsplats under de här veckorna…. rena kaoset. Har ändå flyttat en soffa och ett gäng stolar för att kunna ta bilden. På andra sidan sov äldsta sonen på en madrass de dagar det inte gick att ta sig till hans rum.

IMG_2364

Foto Purple Area

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.