Bloggen fyller 10 år

I går var det faktiskt exakt tio år sedan jag började blogga, känns som en evighet. Då hade jag precis startat eget som inredare. I år tog jag äntligen steget och flyttade bloggen hit till purplearea.se som en del av min hemsida, men allt finns kvar, nåja nästan allt, för ibland har jag rensat lite. Under arkiv/taggar hittar du alla mer eller mindre pinsamma inlägg från 2006 och framåt. Det har blivit en del olika inriktningar genom åren, bland annat skrev jag under en tid mer inredningstips och efter det var det några år hela hem från olika tidningar och fotografer världen över. Nu är det nästan bara mitt eget hem och det har dessutom också blivit en hel del trädgård.

Tusen tack alla som hängt med under åren och hoppas att ni fortsätter kika in precis som vanligt, är så tacksam för det!!

PurpleArea10_1

Kollage av några av mina egna favoriter

1 svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.