Dekorera med grönsaker i trädgården

Med tanke på förra inlägget så tänkte jag att jag själv skulle höst dekorera lite i trädgården, men jag vill ju gärna ha det lite mer modernt. Något som passar in med min betongstil. Fick för mig att jag skulle använda grönsaker istället för de klassiska prydnadskålen eller krukorna med krysantemum. Grönsaker är ju så vackra i sig. Så jag for iväg till grönsakshandlaren och så här blev det hela. Man hade ju kunnat lägga dit mossa och murgröna och dekorerat lite mer men jag gillar den raka enkla känslan med grönsakerna bara rätt upp och ned. Blir lite mer minimalistiskt så. Bilderna är mina egna.

I had an idea of using vegetables in my garden as decoration instead of traditional autumn flowers. So I bought a few and tried, this is how it turned out. Images of my own.

Stolar och bord kommer från Ilva, korgfatet är gammalt men från Ikea, lykta och grått fat från Nydahl i Skanör.
13 Kommentarer
 1. Kristiina
  Kristiina says:

  tittat runt lite på din blogg och wow- du är härligt kreativ! me like!!!
  det jag gillar är att du tar klara bilder, utan en massa effekter och filter…jag är lite trött på det nämligen…tack för titten!!
  (jag e ny i bloggandet så jag har en del att ta igen…)

  Svara
 2. milla
  milla says:

  Du lyckades verkligen få fram det du ville! Riktigt snyggt!!

  Tänkte precis tanken nu när jag var ute en sväng, att det det blir så fint av sig självt när man bara släpper utsidan och låter den förfalla snyggt… (himla tur man har ibland…hihi;)

  Kram

  Svara
 3. Maria
  Maria says:

  Det var en riktigt bra idé med grönsaker som dekoration. Väldigt fint! Fast jag blir ändå lite sugen på att faktiskt äta kronärtskockorna när jag ser dem sådär … älskar kronärtskockor!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.