Duka fint med julgranskulor

Julgranskulor är perfekta att dekorera med bara genom att ligga framme eller i en skål. Den här dukningen gillar jag, den känns både festlig och är enkel att fixa till. Man behöver rejält mycket kulor och gärna av blandade färger, strukturer och mönster. Bind ihop dem med ett tunt snöre så att de inte rullar runt.

For a shimmering table decoration use Christmas baubles. Use a mass of different colors and textures and string them together like a long huge necklace.

Foto Living Etc
7 Kommentarer
 1. Blomgrens
  Blomgrens says:

  Jag håller med. Jag gillar det jättemycket. Jag skulle så gärna vilja tillföra min samling med något nytt. Har du några tips om var man köper snygga julgranskulor.

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Blomgrens, jag ser att du bor i Lund och tyvärr känns det som om det är total öken på julgranskulor i den här landsändan. Jag har funderat på att emigrera, nej, men om jag ska åka in till Illum, de har ju alltid en hel avdelning med julgranskulor och annat pynt för granen. Granit har fina i glas om man är ute efter det, annars har jag inte hittat något kul här.

  Svara
 3. Karina
  Karina says:

  Jättebra idé att sätta ihop dem med ett snöre och lägga dem direkt på bordet.
  Jag brukar lägga kulor i enkla raka glasvaser eller på ett stort fat.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.