En av mina bilder som fototavla

Jag har testat att förstora upp en av mina egna bilder för att använda som tavla. Bilden är tagen nere på stranden, här i Habo Ljung, och är tagen mot mitt kära Malmö. Om man tittar noga ser man både Turning Torso och Öresundsbron. Fick hjälp av BGA fotobutik med förstoring och inramning, hur enkelt som helst och hela tavlan kom med posten. Så bra, inget krångel med att springa iväg och rama in. Nytt är också det lilla svarta huvudet som jag köpte i Göteborg häromdagen.

IMG_2662_fototavla_BGA

Foto Purple Area

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.