En riktigt bra julgransfot

När jag ändå är inne på jul och julgranar kan jag passa på att ge er ett tips om en verkligt bra julgransfot. Snygg och enkel och framförallt så klarar den en rätt stor gran utan att välta. Från Design House Stockholm, bilden kommer från Urban Living.


.
Idag visar jag favoriter i repris på svd.se, nämligen ursnygga inspirationsbilder från Tine K. Missa inte det!

5 Kommentarer
 1. Proforma
  Proforma says:

  Den är jättesnygg! Svårt att få en fot som klarar en Kungsgran, vi brukar ha det. Den måste vara stabil så granen inte välter, vilket hänt oss flera gånger. Men som sagt, den foten tycker jag verkligen om.
  Trevlig lördagskväll!

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Proforma, jo men det är det som är så bra med den, att du kan ha rejäl kungsgran med både bredd och höjd. Jag avverkade 3 st som bröts och blev sneda innan jag hittade den här.
  Pethra, jag såg det.. fint.
  Sandra, ingen gran, men känns det som jul då?
  Anna, jag gilla också det, passar bra till jul.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.