En värsting på att baka?

Tyvärr kan jag inte säga att jag är en värsting på just bakning, men om jag varit det skulle jag kanske försökt ge mig på de här söta pepparkakorna i form av julkrubban med de tre vise männen, stjärnan, fåren och kamelerna. Kakformar till det här finns att köpa på websiten Cox&Cox, men nja varför inte göra något liknande själv. Tillsammans med barnen kanske. Kan väl inte vara så svårt, eller? Men små stjärnor och hjärtan att sätta på glöggmuggen, det tror jag att jag klarar.

If you like to bake for Christmas, take a look at Cox&Cox for some lovely ideas.

Foto Cox&Cox
7 Kommentarer
 1. Skumpa och Spaljé
  Skumpa och Spaljé says:

  Jag var på en liten bjudning i söndags och där hade man bakat med pepparkaksformar i mördeg, mums vad goda, hinner inte själv baka så mycket har precis startat butik, som tar en hel del tid, men annars tycker jag det är kul att baka.

  Kram Helena.

  Svara
 2. Charlotta Ward
  Charlotta Ward says:

  Hej!
  I agree with you on the baking. I have always wanted to be one of those people who 'bakes with a natural and effortless flair' but no.. It just doesn't flow for me. Cooking great – absolutely, but baking.. Not so much!

  Love Cox & Cox – such a cute company.

  Kram kram
  x Charlotta

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.