Enkelt och snyggt

Inga klichéer här inte, inte alls. Men jag gillar den här stilen.
Tack allihop, ni som går in och flitigt lägger in kommentarer här på bloggen. Jag har just nu lite tidsbrist så om jag inte svarar på alla så betyder det inte att jag inte bryr mig. Tvärtom, jag läser alla och uppskattar att ni tar er tid. Ni är bäst!
This is so simple and beautiful, I guess you have heard that one before.

Thank you all for your comments. I have a lot to do right now so if I don’t answer its because I haven’t had a chance. But I read them all and I really appreciate it. You are the best!
Foto Boligmagasinet
5 Kommentarer
 1. Bodil
  Bodil says:

  Den där inredning går rakt in i hjärtat på mig också och jag har sedan tidigare sparat ner bilden i min inspirationsmapp. Den enkla inredningen känns rogivande, något som jag tror många uppskattar i den stressade omgivning vi har skapat åt oss. Keep up the good work! Jag älskar din blogg!

  Svara
 2. AW
  AW says:

  Så snyggt! Du plockar alltid fram så inspirerande inlägg! Tänke bara säga det, för jag läser varje dag, tack. Å jag blir så lycklig av betonggolvet!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.