Ett dopp i det blå

Det här är faktiskt mitt badrum. En knallblå skapelse a la 1996. Det ska väl erkännas att jag inte valt den färgen och det badkaret idag. Men va sjutton, det känns ändå som det funkar än, lite nostalgi nästan. Den här veckan har jag varit ensam hemma, resten av familjen har varit och åkt skidor i Italien. Det är inte så dumt att vara själv ibland, men nu börjar det kännas ensamt så det ska bli skönt att få hem dem idag. En av höjdpunkterna med att vara själv hemma har faktiskt varit att bara ta det lugnt, njuta av sköna bad och läsa böcker.

This is my bathroom, very blue as you can see, its from 1996 when we built the house. I wouldn’t have done it this way if it was today, probably another color and another kind of tub. But I still think it works. I nice bath when the house is calm and quiet is all you need some times.

Foto Purple Area, kokosnötsljuset kommer från Design on Eco. På hyllan står lite blandade prylar från Lancome, Byredo, Day och en liten blågrön Vitrini från Iittala.
5 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Tess, Ja du skulle bara veta hur sugen jag är på att gå in och ändra där. Men saker och ting måste få sin tid först. Så kanske om några år.

  Eva, kul att du gillar det.

  Jenny, vi träffades ju på eventet, om du kommer ihåg? Åh stackare, ledig är kanske inte rätt ord med tre barn att ta hand om. Håller tummarna för att de i alla fall somnar tidigt om kvällarna.

  Kramkram

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.