Ett hem med böcker

Kanske är jag lite gammalmodig så här i webvärldens tid men jag tycker inte att ett hem är ett riktigt hem utan böcker. Helst ska det vara en massa böcker. Jag gillar helt enkelt böcker, tycker det är en viss känsla att sitta och bläddra i en bok även om det för det mesta blir datorn i stället. Bilder från danska Rum som är ett riktigt bra inredningsmagasin.

Midsommar blev förresten toppen, tror inte det varit så fint väder på evigheter, efter dans runt stången och lekar för barnen blev det sill och jordgubbar på terrassen. Vi satt sen ute hela kvällen vilket var evigheter sen vi kunde göra. Så allt blev väldigt lyckat. Tänk vad vad stor del vädret har på våra breddgrader!


5 Kommentarer
 1. House of Jammi - blogg och webshop
  House of Jammi - blogg och webshop says:

  Jag håller med till 100%, böcker gör att ett hem ser riktigt bebott ut – och så kan man se lite vad det är för människor som bor där också. Hos oss är vi väldigt glada för att förra ägaren till huset gjorde in platsbyggd bokhylla i ett av rummen.

  Svara
 2. Proforma - Irene
  Proforma - Irene says:

  Jag håller också med, böcker ger en härlig känsla till ett hem! Önskar jag hade ännu fler än dom jag har.

  Helt underbart väder på midsommar, längesedan det var så fint. Vi får hoppas att det håller i sig flera veckor framöver.

  Svara
 3. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  I am with you girl!

  Jag blir alldeles nervös när folk inte har böcker hemma!

  Vad härligt det låter med äkta svensk midsommar! Vi firade tillsammans med 1000 svensk-amerikaner och det blir liksom lite annorlunda då… Smoe gradarna, smoe gradarna are lusteega at see..

  Kram! Mon

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.