Fascinerande vitt

Nu får jag väl snart döpa om den här bloggen till White Area. Det tycks som om jag bara har ögonen öppna för vita hem. Här är alltså ännu ett, imponerande vitt hem. Jag kan inte annat än fascineras. Bilder från Boligmagasinet.

11 Kommentarer
 1. Annika
  Annika says:

  Ja, du visar vita hem och jag visar mörka golv! 🙂 Det blir så där ibland – man fastnar lite extra för något. Vita hem är ju så vackra – jag förstår att du fascineras!

  Svara
 2. Linda P
  Linda P says:

  Jaa, och jag retar mig som sören att jag inte valde vitt på väggarna här när vi målade hela stället. Men sand, beige etc eller vad man nu vill kalla nyanserna vi har är ju inte störande på något sätt & det känns som att de nyanserna är på ingång snart så det får väl bli en tröst 🙂

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Annika, ja varför blir det så, man fastnar helt klart.
  Linda, efter perioder med svart och vitt blir det oftast mer naturfärger som dyker upp. Så häng du kvar vid din beigea.
  Cecilia, ja men det är just det som är det märkliga, jag har inget vitt alls nästan, bara lite i köket, allt annat är grått.
  Proforma, ja det är väldigt snyggt, men för mig är det mer en konstnärlig fascination på något sätt, över en vacker och tilltalande bild, inte så att jag tvunget måste ha det själv hemma.
  Ellmania, hihi, förstår vad du menar.

  Svara
 4. Linda
  Linda says:

  Jag blir också helt hänförd över bilder på vita hem, men… I nuläget är mitt hem väldigt vitt, t ex sovrummet är bara vitt (förvisso med en fondvägg av vitvaxat trä) men det känns inte så mysigt som jag skulle vilja. Jag ska definitivt inreda med färg också – det blir nog sandtoner och färgklickar i turkos. Cerise kan jag nog glömma, ska ju trots allt dela rummet med en man 😉

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.