Fint främmande

Här är vi blogg-gänget hemma hos mig på fika (eller bloggeliten som det stod på Sofies blogg idag). Hur som helst så var det en väldigt inspirerande träff, som alltid med det här härliga gänget. Vilda diskussioner om både det ena och det andra. Från vänster Anna Inreder, Daniella Witte, Room by Sofie och jag. Bakom kameran står Simplicity Jannice.

Today I had a little blog meeting at my house. It was great fun. So many interesting discussions. It is from the left – Anna Inreder, Daniella Witte, Room by Sofie and me. Behind the camera, Simplicity Jannice. Below Jannice in action taking a photo that she used as a post on her blog.

Jannice är så kul, hon drar sig inte för att köra bloggbild hemma hos mig. Uppiffad med läppstift och nagellack. Härligt!
Bilderna har jag snott från Jannice.
Idag – I kväll ska vi trotsa blåsten och ge oss ner i hamnen, det är rena stormen här, för att träffa vänner på kvarterskrogen Olivera i Lomma. Ska bli kul!
3 Kommentarer
  1. Kanel & Cayenne
    Kanel & Cayenne says:

    Ja, Sofiero är verkligen toppen, på så många sätt. Så pampigt men ändå mysigt, och som sagt underbar mat även för mig som inte gillar sill. En mycket bra tradition. 🙂 Hoppas ni får det riktigt trevligt! /Nellie

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.