Färgstarkt

Jag är normalt sett ganska grå när det gäller inredning. Inte så att jag är tråkig, åtminstone tycker jag inte det själv, utan jag gillar grått. Men ibland kan lite längtan efter färg dyka upp. Eftersom jag vet att jag kommer att tröttna efter ett tag så är det bästa att satsa på färgglada detaljer som går att ta bort sen. Bilderna från Boligmagasinet visar hur man kan ändra utan att göra om allt – med färgglada kuddar, sofföverdrag, dukning, blommor eller enstaka detaljer som tex ’The Bookwoorm’.

If you like colours but not for long, you can easily change your home temporary. You can make it colourful just by adding a few colourful items. Go for colourful cushins, sofa covers, tablesettings, flowers or a few colourful details like the ’Bookwoorm’ from Magis. Images from Boligmagasinet.


7 Kommentarer
 1. Proforma
  Proforma says:

  Så lika vi tänker med färger. Jag har mycket vitt, grått och svart. Sätter sedan till någon accentfärg som pricken över i-et.
  Du kan väl ta en titt hos mig… där väntar en utmärkelse till dig 🙂

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Proforma, jag har varit inne och sett – tack så jättemycket – jag känner mig väldigt smickrad och glad. En uppmuntran som är guld värd.
  Jenny K, absolut, fram med knallfärgerna bara.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.