Häggkvist inomhus – inget för mig

För någon vecka sedan tog jag in en häggkvist, alltså en riktig, inte Carola. Efter några dagar började den få små ljust gröna blad och även en och annan liten vit blomma. Jättefint, tyckte jag, men sen började jag nysa, hysteriskt. Borde så klart fattat att jag skulle få hösnuva, men tänkte inte på att det även gällde hägg. Så ut åkte den, fortare än kvickt, men så här såg det ut!

Foto Purple Area
3 Kommentarer
  1. Christel
    Christel says:

    Jag känner igen det där med snuvan.Bor med vackra björkar utanför balkongen som gör att jag nyser konstant. Hade gärna tagit in lite kvistar från dem, men tyvärr. Måste bara fråga vart kan man hitta den fluffiga vita kudden som du har i soffan, som ser ut att ha bollar på sig. Ser ljuvligt mysig ut 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.