Hemmafix i november

Det är ju inte alltid man hinner med att fixa så mycket med sitt eget hem, artiklar ska ju skrivas och nya hemma hos letas upp. Den här veckan har jag ändå hunnit med att köpa en stjärna av plåt som jag satt i vardagsrummet. Lite smygjul kanske, å andra sidan tror jag den kan bli fin efter jul också. Målat om en kruka har jag också gjort, i riktigt mörkt brunt, och satt några nya sticklingar. Lite mysigt småpyssel sådär i november!

stjärna-1710Vedförvaring-1613sticklingar_palettblad-1668

Foto Purple Area

2 Kommentarer
  1. Susann Larsson
    Susann Larsson says:

    Oj, vad konstigt. Jag är världens sämsta på att sköta växter och har just de här sorterna för att de är nästan omöjliga att ta död på. Jag gör ingenting mer än vattnar en gång i veckan, ibland glömmer jag bort att vattna och ibland dränker jag dem. Kanske står de för varmt, över ett element eller något?

    /Susann

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.