Hotel Convent de la Missió

Eftersom jag och min familj blivit väldigt förtjusta i Mallorca gör vi små resor dit då och då. Jag försöker alltid passa på att välja något kul och annorlunda hotell med häftig inredning. Ofta får jag massor av inspiration och idéer som jag sen kan använda i mitt jobb. Senast vi var i Palma blev det det här som heter Hotel Convent de la Missió. Inte världens bästa namn men ett väldigt vackert hotell som nästan helt går i vitt, beige och cremefärgat. Både rum och reception har vackra spanska kalkstensvalv. Pampigt men man hade också skapat en ganska avslappnad känsla med låga soffor, sacosäckar och fluffiga vita mattor. Den runda bollen som hängde i receptionen var gjord av grenar, ståltråd och glitter. Det tog mig ett tag att inse att den faktiskt inte hade något ljus inuti i. Bilderna är mina egna.


.
Du hittar fler häftiga hotell under kategorin ’Hotell/Restaurang’

5 Kommentarer
 1. Jeanette
  Jeanette says:

  Jag håller med, det absolut bästa sättet att hitta inspiration är genom resor… och dessutom längtar man verkligen till sol och värme nu, så det skulle inte sitta fel! Imorgon skriver jag om ett härligt vackert hotell, som jag gärna skulle vilja besöka, i min blogg Extravaganza. Titta gärna in!

  Ha en underbar ♥-dag! Kram.

  Svara
 2. Trädgårdsmakaren
  Trädgårdsmakaren says:

  Det var fint, jag gillar grenar och grenklipp.
  Funderar alltid på vad jag skall göra för fint med allt jag klipper på våren:-)

  Och nu ser jag att det blir en GREN-GLITTER-LAMPA av vårens rens, måste bara hitta den perfekta lianliknande växten… det blir nog piprankan som stomme.

  Tack för tips,
  Ha en härligt gla da!
  Hillevissan

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.