I min trädgård

Så här ser det ut i min trädgård just nu, på framsidan är det full grönska även om där är några hål här och var där sniglarna har ätit upp allt. Har fått rena snigelinvasionen i år, så irriterande, har provat alla tips från nätet men det räcker inte, jag har varit tvungen att helt enkelt plocka dem en och en. Så varje kväll är det snigeljakt hos oss. På baksidan och vid terrassen är det lite mer att göra när det gäller plantering och krukor. Men tar det efterhand.

Foto Purple Area

8 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Wow!!! Vissa har det bra! Själv har jag en fransk balkong. Ja, du fattar…

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Svara
 2. Mejrams!
  Mejrams! says:

  Åh, så fantastiskt lummigt och grönt du har, helt underbart! Kan tänka mig att sniglarna trivs där. De trivs hos mig också och jag har i år börjat med nematoder. Har vattnat ut en omgång och märker redan skillnad, nu har jag beställt omgång nr 2 och då ska jag doppa sniglar i nematodvattnet och sedan klipper jag dem och lägger ut där jag vet sniglarna trivs. Spanska skogssnigeln (eller franska egentligen) gillar ju att äta döda dito. Vi får se hur det går!/Merja

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Merja, jag har också funderat på den metoden, men var osäker på om det fungerade. Men du tycker alltså att det gör det, i så fall får jag nog också testa. Tack för tipset!! Berätta gärna hur det blir efter andra omgången, tacksam för alla råd.

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.