12 Kommentarer
 1. Elisabeth
  Elisabeth says:

  Men – så klantigt av mig! Jag missade helt att köpa den – så tack snälla för titten! Otroligt genomtänkt, härliga kombinationer av betong & trä – verkligt snygga glasdörrar, vacker diskbänk, mysig uteplats med spisen & segeldukarna mm mm mm 😀
  Men du, är det ett gammalt hus som är påbyggt, eller är allt ritat av/till er från start?

  Svara
 2. designflute
  designflute says:

  congrats! you have beautiful and just perfect home. I love all the straight lines , just enough colours and just enough furniture. And the books by the staircase idea is just great!

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Linda, ursprungsbyggnaden i betong var ett riktigt budgetbygge från början. Enkla material och industriblock för att hålla kostnaderna nere. En bra arkitekt fick det att se häftigt ut ändå. Utbyggnaden med köket och fönsterpartier har vi lagt ner lite mer på. 8 år senare.
  Pethra, ja hemsidan är rätt ny och lite på försök. Tänkte använda den mer som ett bildarkiv.
  Annica, vad gullig du är!
  Elisabeth, betongdelen är 10 år och trädelen med köket är 2 år. Vi har byggt det från början så huset är specialritat till oss.
  Designflute, nice of you to stop by, I’m happy you like the house.

  Svara
 4. Elin
  Elin says:

  Jag har ju varit inne på din blogg förut, men jag har inte fattat att du bor dåhär!!! Det är helt fantastiskt, vilket drömhus! Och vilken tur att du har en blogg så vi får se, jag vill se fler bilder!

  Svara
 5. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Elin, vad kul att du gillar det! Som jag skriver i inlägget så kan du se fler bilder på hemsidan, men jag lägger också själv in lite bilder då och då. Titta under rubriken 'Hemma hos mig'.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.